Kirjat

Pääasia – Organisaation psykologinen pääoma

Talentum 2013

Ilona Rauhala, Makke Leppänen, Annamari Heikkilä

Miten kvartaalitalous ja elinvoimaisuus liittyvät yhteen? Organisaatiot haluavat työntekijöistään aktiivisia, oma-aloitteisia, sinnikkäitä ja yritteliäitä. Huippuorganisaatiot ovat oivaltaneet, että taloudellisen, inhimillisen ja sosiaalisen pääoman lisäksi on johdettava organisaation psykologista pääomaa: tulevaisuususkoa, realistista optimismia, sinnikkyyttä ja itseluottamusta.

Tilaa kirja ›

Miten johtaminen ja psykologia liittyvät toisiinsa?

Talentum 2012

Ilona Rauhalan ja Makke Leppäsen kirja Johda ihmistä - Psykologiaa johtajille tarjoaa raikkaita näkökulmia johtamisen arkeen. Mikä saa ihmisen toimimaan niin kuin he toimivat ja voiko ihmisen tavoitteelliseen toimintaan vaikuttaa?

facebook.com/psykologiaajohtajille

Tilaa kirja ›

Eron keskellä

Otava 2014

Erotako vai ei? Onneksi vaikeaa päätöstä ei tarvitse tehdä yksin. Kun parisuhde karahtaa kiville, se pitää korjata tai hylätä. Mitä on hyvä ajatella ja ymmärtää, kun käy läpi vaikeaa kriisiä? Entä miten kannattaa käytännössä toimia? Eron Keskellä –palvelun tarkoituksena on auttaa eroa harkitsevia tekemään mahdollisimman hyviä ratkaisuja, vähentää eroista aiheutuvia henkisiä, taloudellisia ja yhteiskunnallisia haittoja sekä antaa eronneille ja heidän lapsilleen valmiuksia elää hyvää elämää erosta huolimatta.

Tilaa kirja ›

Tutustu Eron keskellä -palveluun ›

Uskalla! Nainen työelämässä

Otava 2011

Rakenna vahva perusta – Hallitse ja johda energiaasi – Kehitä vahvuuksiasi – Haasta itsesi – Innostu erilaisuudesta – Vaikuta – Ole hereillä – hyväksy se mitä tapahtuu – Vaali onneasi.

Kirja esittää näkökulmia naisen työuraan. Se innostaa ja rohkaisee jokaista naista pohtimaan luovasti omaa tilannettaan ja löytämään tavoitteensa.

Tilaa kirja ›

Kokonaiseksi

Kokonaiseksi

Otava 2009

Millaista elämää haluat elää? Toivotko jotain parempaa, syvempää ja enemmän? Miten elää täydesti ja elämänmakuisesti?

Omakohtainen puheenvuoro haastaa naisia pohtimaan omia valintojaan, löytämään omat päämääränsä ja omistamaan elämänsä.

Tilaa kirja ›